Röntgensjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Röntgensjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

På radiologiska kliniken kommer du att arbeta med traditionella röntgensjuksköterskeuppgifter baserat på din kompetensprofil inom CT-, MR-, genomlysning och/eller slätröntgenundersökningar. Du kommer också uppmuntras att delta i förbättringsarbete där Landstingets strategi "Varje dag lite bättre, kraften hos många" har varit betydelsefull för den utveckling som kliniken har haft senaste åren.

Vi söker

Du är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i teamet. Du har ett genuint intresse för medmänniskor och har patienten i fokus. Du uppvisar ett gott bemötande mot patienter, anhöriga och medarbetare. Du bidrar med din kompetens till kollegorna. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På radiologiska kliniken finner du en personalgrupp med stor samlad erfarenhet och med en bredd i kompetenserna. Vi har haft en god föryngring och har en bra balans i erfarenhetsnivå hos de anställda. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling inom det radiologiska fältet och för den som är intresserad av att driva verksamhetsförändring inom detta spännande fält. Vi är en klinik som har modern utrustning med bland annat två MR-kameror, tre helt nya CT, fyra konventionella skelett/lunglab och en interventionell verksamhet på hög nivå. Årligen utför vi cirka 80 000 undersökningar. Vi står inför en spännande 5-års period där det finns planer på en sammanslagning med mammografienheten, där uppstart av PET-verksamhet och utbyggnad av befintliga lokaler är några av de saker som kan nämnas.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:61 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.