Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 11 juni.

Vi erbjuder

Här hos oss jobbar vi i team och undersköterskans arbetsuppgifter är att i samarbete med intensivvårdssjuksköterskor vårda svårt sjuka patienter. Arbetet består av daglig omvårdnad, mobilisering, att vara stöd för anhöriga och att assistera vid undersökningar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du gått specialistundersköterskeutbildning med inriktning intensivvård eller har erfarenhet av intensivvård. Det är viktigt att du är intresserad av teknik då vi använder tekniskt avancerad utrustning.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Intensivvårdsavdelningen är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans 20 sängplatser. På avdelningen arbetar cirka 30 intensivvårdssjuksköterskor och 35 undersköterskor. Avdelningen har en allmän inriktning och servar hela länssjukhuset. Vid kliniken bedrivs ett aktivt forsknings- och utvecklingsarbete, både inom omvårdnadsvetenskap och medicin, och ligger långt framme inom flera område, bl.a. ventilatorvård och kontinuerlig dialys. Hela kliniken har mycket moderna lokaler med ny uppdaterad utrustning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:65 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning och har på avdelningen poänglönesystem Ansök senast:2017-06-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.