Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 4 juni.

Vi söker

Leg sjuksköterska. Vi är även öppna för sökande med andra professioner med, för tjänsten, adekvat utbildning och erfarenheter. Vi vill att du som person har förmåga att skapa goda relationer, har bra samarbetsförmåga och ämnar arbete för en god arbetsmiljö samt kan skapa en god laganda. Du ska ha förmåga att lyssna, förstå och motivera. Stor vikt läggs vid din personlighet. Har du erfarenhet av ledarskapsutbildning eller ledarerfarenheter av annat slag är det meriterande.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron samt i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vi jobbar också med hälsovård och prevention som en integrerad del i verksamheten. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. På Västerviks sjukhus finns vårdavdelning, neonatalavdelning, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalité i kombination med gott omhändertagande.

Vårdavdelningen har 7 vårdplatser, här vårdar vi barn och ungdomar upp till 18 år. Miljön är viktigt för våra barn och ungdomar som vårdas på sjukhuset och de behöver närheten till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och möjligheter till lek. Det får de hos oss. På neonatalavdelningen som har 5 platser vårdas förtidigt födda barn från graviditetsvecka 30 och fullgångna barn som av olika anledningar inte kan vårdas på BB i nyföddhetsperioden. Vi

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:54 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 2017-05-19 Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.