Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 4 juni.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska
Vidareutbildning inom Barn- och ungdomsmedicin är meriterande

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn o ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar 0 - 18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt.

Vårt mål är att alltid ha en hög medicisnk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi jobbar mot visionen ' Fokus på barn är givet, de är det framtida livet'

Vi ger en specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopede, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri.
Miljön är viktig för ett barn som vårdas på sjukhus. De behöver närhet till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och lekmöjligheter. Det får de hos oss. Vi är specialiserade på barnsjukvård och ger en omvårdnad som är anpassad efter barns och ungdomars åler och behov.

Barn o ungdomskliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelningen finns på Västerviks sjukhus, där finns också neonaltalavdelningen, dagsjukvård. lekterapi och sjukhusskola.

Vi hoppas du vill bli vår nya kollega !

Viss helgtjänstgöring ingår !

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:55 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.