Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta i receptionen med att bland annat ta emot patienter och skriva diktat. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Som person tycker du om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande.

Du är engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom hälso- och sjukvård.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på Akutkliniken på Oskarshamns sjukhus?

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:28 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100%. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas på någon annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.