Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 11 juni.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i team tillsammans med patientansvarig sjuksköterska i omhändertagandet av patienten både på AVA och akutmottagningen. Som undersköterska är din främsta arbetsuppgift det patientnära arbetet. Omvårdnadsarbete, vilket innefattar att hjälpa patienter med hygien, påklädning och matning om behovet finns. Provtagning och omläggningar är andra delar som du utför.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Andra personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier. Det är även viktigt att kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som undersköterska hos oss är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Akutklinikens huvudsakliga uppgift är att tillgodose medborgarnas behov av akut sjukvård dygnet runt årets alla dagar enligt klinikens övergripande verksamhetsmål. På Akutkliniken arbetar cirka 120 medarbetare som hanterar cirka 40 000 besök per år. Akutvårdsavdelningen, AVA, ingår i akutmottagningen och är en sjukhusgemensam resurs med 18 vårdplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:67 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Din sysselsättningsgrad är 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbe Sysselsättningsgrad:Vikariat 6 månader Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.