Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och i team och i nära samarbete med dina psykologkollegor samt övriga teammedlemmar: läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
Naturligtvis ingår också ett samarbete med psykologer inom den övriga öppenvården samt slutenvården. Psykologerna förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Handledning vad gäller både psykoterapi samt psykologutredningar finns att tillgå.

Vi söker

Kvalifikationer:
Du som söker är leg. psykolog. Meriterande är tidigare erfarenhet av och intresse för allmänpsykiatriskt arbete, både behandling och utredning. Du ska ha ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ samt dess behov. Du är öppen, nyfiken och flexibel. Nya utmaningar och förändringsarbete ser du som positivt. Vi ser gärna att du är en person som tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärprofessionella team och förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare

Två tjänster, tillsvidare.

Den Psykiatriska Vuxenpsykiatrin ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av en öppenvårdsmottagning i Västervik, en öppenvårdmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättpsykiatri i Västervik. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.

Specialistpsykiatriska Öppenvården i Västervik består av:
- En allmän mottagning för patienter som är i behov av psykiatrins specialiserade bedömnings-, utrednings- och behandlingsinsatser.
- En mottagning för patienter med neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar.
- En beroendeverksamhet.

Vi söker en psykolog till den allmänna mottagningen och en psykolog till mottagningen för neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar. Tjänsterna innebär en primär placering på en mottagning, men i anställningen ingår rörlighet mellan alla tre mottagningarna.

Öppenvårdspsykiatrin erbjuder utöver specialiserade bedömnings- och utredningsinsatser

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:27 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.