Sjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Vi arbetar i en patientstyrd vårdprocess med person centrerad vård. Du kommer att arbeta i team tillsammans med undersköterska, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Du är lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du gillar att arbeta i team och att jobba i utvecklingsarbete. Du säger din mening och förstår att du är dina kamraters arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Geriatriska kliniken, Avdelning 32, Länssjukhuset i Kalmar. På avdelningen finns för närvarande 28 vårdplatser fördelade på två plan. Vi arbetar bland annat med akutgeriatrik, ortopedisk rehabilitering, sårvård och demensutredningar. Vård av äldre är en viktig och betydelsefull verksamhet inom Landstinget som kommer att öka i omfattning framöver. Vi vet hur stimulerande det är och hur mycket det ger tillbaka att arbeta med äldre personer. Nu kan vi erbjuda dig att vara en del i denna verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:75 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Din sysselsättningsgrad är 90 %. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan ar Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.