Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Psykiatriska allmänna mottagningen tar emot patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter:
Sjuksköterskan kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering och medicinuppföljning med att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser och utredningar i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. I arbetsuppgifterna ingår även samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, skötare och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Kvalifikationer
Du som söker är leg. sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri (VUB), grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) samt bred psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Leg sjuksköterska till Psykiatriska Öppenvården, Västervik

Specialistpsykiatriska Öppenvården i Västervik består av:
- En allmän mottagning för patienter som är i behov av psykiatrins specialiserade bedömnings-, utrednings- och behandlingsinsatser.
- En mottagning för patienter med neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar.
- En beroendeverksamhet.

Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utredning- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade behandlingsinsatser som t.ex. DBT och Affektskola.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:30 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, arbetstid måndag-fredag Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.