Kurator

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Kurator. Välkommen med din ansökan senast den 21 juni.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård. I teamen arbetar socionomer, psykologer, sjuksköterskor, sekreterare och läkare. Arbetet består huvudsakligen av behandling av barn, ungdomar och deras familjer samt fördjupade bedömningar (utredningar). Du deltar även i olika samverkansformer med vårdgrannar, vanligtvis skola och socialtjänst.
Verksamheten erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling genom till exempel både intern och extern handledning och vidareutbildning.
Våra multidisciplinära behandlingskonferenser är dynamiska där vi tar tillvara på våra olika kompetenser för att kunna hjälpa våra barn och familjer på bästa sätt. Arbetet är krävande emellanåt med ett högt tempo men här finns en arbetsgrupp där vikten av att stödja varandra prioriteras.
Som nyanställd på BUP får du dessutom genomgå en basBUP-utbildning som löper över det första anställningsåret tillsammans med andra nyanställda inom BUP.

Vi söker

Kvalifikattioner:
Du som söker är utbildad socionom, gärna med erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatriskt arbete och med ett stort intresse för att lära dig nytt och att delta i mottagningarnas utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper:
Att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin innebär att du kommer att möta olika familjer med olika grad av komplexitet vad gäller behov och svårigheter och det är en fördel om du ser detta som en stimulerande utmaning. Vi söker personer som kombinerar säkerhet i det individuella arbetet med öppenhet för att tillhöra ett team och arbeta utifrån teamtanke. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi söker kurator till BUP-mottagningen i Västervik!

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Västervik tillsammans med Vimmerby och Oskarshamn ansvarar för länets norra del. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:29 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.