Avdelningschefer

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschefer. Välkommen med din ansökan senast den 9 juli.

Vi erbjuder

Du kommer som avdelningschef att ansvara för vår gyn/BB-avdelning respektive vår öppenvårdsverksamhet (gyn/ spec MHV/fosterdiagnostik) samt våra sekreterare. Ni kommer tillsammans med verksamhetschef och övriga avdelningschefer leda, planera, utveckla arbetet på kliniken.

Det ingår personalansvar för cirka 30 medarbetare, för vilka du tar till vara kompetens, motivation och utveckling. Med uppdraget som avdelningschef följer även ansvar för patientsäkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Vi söker

Vi söker dig som har sjukvårdsutbildning helst barnmorskeutbildning, sjuksköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Kurser inom beteendevetenskap, pedagogik, projektledning samt erfarenhet från arbete i vårdmiljö är meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper inom IT och gärna kunskap av Cosmic journalsystem. Ledarerfarenhet eller lednings-, och utvecklingsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Vi söker nu två avdelningschefer till Kvinnokliniken vid länssjukhuset i Kalmar. Det är ett tidsbegränsat chefskap med tillsvidareanställning inom ditt yrke. I samband med sjukhusets vårdplatsneddragning och omstrukturering inrättar vi ytterligare en avdelningschefstjänst. Vi söker en avdelningschef till vår gyn/BB-avdelning samt en avdelningschef till gynmottagning, specialistmödravård/ultraljudsscreening samt sekreterare.

Kliniken består av förlossningsavdelning med förra året 1712 födda barn, samt specialmödravård med fosterdiagnostik. BB-avdelning med en väl utvecklad BB-mottagning. En gyn avdelning för akuta patienter samt operationspatienter, vi utför ffa benigna operationer. Kvinnokliniken har en omfattande gyn-mottagningsverksamhet och vi utför även cytostatikabehandlingar. BB-avdelningen kommer under hösten att integreras med gyn-avdelningen. Mödrahälsovården består av 11 barnmorskemottagningar (flertalet integrerade i familjecentraler) och två ungdomsmottagningar i södra Kalmar län.(flertalet integrerade i familjecentraler) och två ungdomsmottagningar i södra Kalmar län.

Vårt motto är ledande kvinnoklinik - tillsammans för hälsa genom livet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:78 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.