Sjukgymnast / fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukgymnast / fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 29 juni.

Vi erbjuder

Vikariatets placering är rehabmottagningen med huvudsaklig inriktning mot strokeenheten. Du arbetar främst med patienter med förvärvad hjärnskada såsom stroke, hjärntumör och trauma men också med patienter med neuologiska sjukdomar. Verksamheten är nu i en utvecklingsfas där du ges möjlighet att påverka och förbättra patientens vårdkedja. Du arbetar enskilt och i team runt patienten. Arbetsuppgifterna är varierande då du även arbetar mot mottagningen med enskilda patientbesök och patientgrupper.

Vi söker

Du är legitimerad sjukgymnast alt. Fysioterapeut. Det är meriterande med erfarenhet inom stroke och neurologi. Du har pedagogisk förmåga och gott tålamod. Samarbetsförmåga, flexibilitet och tydlighet är förutsättningar för att du ska trivas i tjänsten. För oss är ett gott bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:80 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.