ST-läkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Som ST-läkare hos oss arbetar med en egen handledare och enligt en individuell utvecklingsplan. Du kommer att få en bred utbildning på klinikens samtliga sektioner.

Vi söker

Legitimerad läkare

Ansökningarna hanteras löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Ögonkliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare i länets södra delar samt också högspecialiserad vård i form av kirurgi i ögats bakre segment för länet och patienter från omgivande landsting.

Förutom en mottagningsenhet, där poliklinisk utredning och behandling av sjukdomar i ögats främre och bakre segment sker, har kliniken också en egen operationsavdelning, där operationer av grå starr, grön starr och förändringar i ögonlock, etc sker. Våra skelningsoperationer samt operationer i bakre segmentet utförs på Centraloperation.
Kliniken har också en habiliterings/rehabiliteringsenhet i form av syncentralen, som ansvarar för förskrivning och träning av synhjälpmedel, kompensatoriska tekniker samt råd och stöd.

Vi är drygt 50 medarbetare på kliniken varav 9 läkare. Nu söker vi en ST-läkare för utbildning och specialicering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:81 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.