Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom sluten vård. Du kommer att ingå i ett team med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, kuratorer och assistenter men även samarbeta med övrig personal på sjukhusets avdelningar. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling/träning av patienter. Det är viktigt att du har förmågan att aktivt kunna anpassa ditt arbete utifrån patientens unika behov.

Vi söker

Du är legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:11 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-08-31 med ev möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.