Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter:
Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och dina arbetsuppgifter kommer vara journaldokumentation, posthantering, telefonservice samt andra administrativa arbetsuppgifter som överenskommes i samråd med enhetschef. Du har ett nära samarbete med övriga medicinska sekreterare i Bup norr.
Du kommer att fylla en central roll i det multidisciplinära teamet. Vi ser den administrativa rollen som viktig del för ett fungerande teamarbete.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Vi söker

Kvalifikationer:
Du som söker har examen som medicinsk sekreterare. Du är van datoranvändare och du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Eftersom teamsekreteraren har en central roll inom teamet, kommer vi att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, såsom gott bemötande, serviceanda och flexibilitet. Det är viktigt att du har förmågan att se till helheten och verksamhetens bästa.

B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

BUP, Västervik

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Västervik tillsammans med Vimmerby ansvarar för länets norra del. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvården är en specialistenhet som utreder och behandlar barn och ungdomar upp till arton år som drabbats av psykisk ohälsa. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde.

Du kommer till ett multiprofessionellt team med sekreterare, läkare, psykolog, sjuksköterska, psykoterapeuter, socionomer, specialpedagog, sjukgymnast, arbetsterapeut där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll i teamet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:38 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.