Tandsköterska till Folktandvården Lindsdal

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården Lindsdal. Välkommen med din ansökan senast den 23 juli.

Vi erbjuder

I vårt arbete är hälsoaspekten central och vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Dina tandsköterskeuppgifter kommer att bestå av såväl assistans som egna patienter, men också till viss del receptionsarbete.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och värdesätter en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar, är serviceinriktad och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du bör ha bra organisationsförmåga samt datorvana och kunna arbeta både självständigt och i team.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Lindsdal ligger mitt i Lindsdals centrum, ca 10 km norr om Kalmar, i anslutning till vårdcentral och apotek samt med närhet till butik, café och gym. Här arbetar ca 15 medarbetare som nu söker en tandsköterska som vill vara delaktig i klinikens fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:34 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.