Skötare/Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare/Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 21 september.

Vi erbjuder

Är du redo för ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i ett välfungerande team, där du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar - psykolog, läkare, kurator, sjuksköterska, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare.
Vi utvecklas ständigt och har en hög ambitionsnivå.
I arbetsuppgifterna ingår arbete med psykiatrisk rehabilitering genom aktivitetsbaserad behandling. Denna behandlingsform kommer att ske företrädelsevis i grupp, i tätt samarbete med våra två behandlingsenheter Masten och Nymålen.
Eftersom vi i Oskarshamn inte har någon psykiatrisk slutenvård så innebär ett arbete här samverkan med Västervik och Kalmar.

Vi söker

Du har skötar-/undersköterskeutbildning, eller annan likvärdig utbildning. Du har intresse för psykiatri och tidigare erfarenhet av psykiatri ser vi som meriterande. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt. För oss är den personliga lämpligheten av stor vikt.
Du behöver vara flexibel och kunna möta patienter, närstående samt samverkansparter i olika miljöer.
De skötare som idag arbetar på vår mottagning har alla självständiga patientsamtal, men har stöd av sitt team där de olika proffessionerna är representerade.


Skötare på öppenvårdsmottagningen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Tillträde snarast efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader vid externrekrytering.
Kandidat aktuell för anställning kommer anmodas lämna utdrag ur misstanke-/belastningsregistret.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Oskarshamn

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT, bildterapi, schematerapi, par-behandling etc.
Arbetet bedrivs såväl enskilt som med hjälp av teamarbete. Mottagningens personal är uppdelade i tre bas-team. Dessa innehåller alla yrkeskategorier för att underlätta helhetssynen.
Vuxenpsykiatri mitt har även behandling som är aktivitetsbaserad och därför förlagd utanför mottagningen. Dessa är vår restaurang Masten samt behandlingsgården Nymålen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:45 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.