Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 7 september.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska samordnar och planerar du vård och omsorg på samvårdsavdelning 39. Du stödjer patienter och närstående i syfte att främja hälsa och motverka komplikationer i samband med, vård och behandling dvs sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Som sjuksköterska är det inspirerande att arbeta med patineter som tack vare behandling snabbt kan återhämta sig och bli helt friska.

Vi har ett nära samarbete med andra specialiteter.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Personliga och viktiga egenskaper som värdesätts är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även kunna hantera stress samt ha en förmåga att göra snabba prioriteringar och fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samvårdsavdelning 39 är en slutenvårdsavdelning och är en del av infektionskliniken. Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionssjukvård. På avdelningen diagnostiseras och vårdas patienter med olika typer av infektionssjukdomar. Det finns 18 vårdplatser för infektionspatienter, med sju vårdplatser där isoleringsvård kan förekomma. På avdelningen finns även sex vårdplatser för patienter med öron- näs och halssjukdomar. Öron-, näs- och halskliniken har sin jourmottagning på avdelning 39 på fredagar från klockan 13:00 samt alla kvällar, nätter och helger.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:94 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.