Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 7 september.

Vi erbjuder

Tjänsten innefattar bland annat matlagning från grunden, bakning, servering, diskning och kassahantering. Vi har ett rotationssystem så att uppgifterna varierar med en vecka på varje huvuduppgift i ett fyraveckorsschema. Schemat är från måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inrktning restaurang och storhushåll eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som medarbetare på Vimmerby Folkhögskola förväntas du ha en god dialog och kontakt med deltagare, personal och gäster, varför vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara flexibel och stresstålig i ditt arbetssätt och kunna se till helheten. Vidare ska du vara ansvarskännande och ha en positiv syn på människor och arbete.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:10 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-10-01 till 2018-05-31 Sysselsättningsgrad:Deltid 50% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.