Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 24 september.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter:
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Arbetet på öppenvårdsmottagningen innebär även receptionsarbete samt att du är den gemensamma länken för teamet med läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och kuratorer. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Kvalifikationer:
Du som söker har examen som medicinsk sekreterare eller likvärdigt.
Som medarbetare hos oss är du öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda.
Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I arbetet som medicinsk sekreterare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar vuxenpsykiatri med både öppna mottagningar, slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatri i.

Vi söker en medicinsk sekreterare till allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Västervik!
I sekreterargruppen arbetar fyra medicinska sekreterare. Målgruppen vid mottagningen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utredning- och behandlingsinsatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:47 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.