Tandläkare till Folktandvården Västervik/Ankarsrum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Västervik/Ankarsrum. Välkommen med din ansökan senast den 27 september.

Vi erbjuder

Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvård och där har du som tandläkare en viktig roll. Du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och är du nyutexaminerad får du en handledare som hjälper dig att växa in i din yrkesroll. Vi har lång erfarenhet, men vi är också lyhörda för ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas.

Vi söker

Vi söker en ansvarsfull tandläkare med ambitioner att utvecklas i sitt yrke. Viljan att arbeta i team värderas högt och stor vikt läggs vid en positiv inställning och engagemang i såväl klinikens som Folktandvårdens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens och uppmuntrar också den som vill ha egna ansvarsområden.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt får möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Västervik är en av våra största allmäntandvårdskliniker och här arbetar 27 medarbetare varav 7 är tandläkare. Till kliniken hör också en annexklinik belägen i Ankarsrum, ca två mil från Västerviks centrum. Nu söker vi en tandläkare som vill vara delaktig i vår fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:38 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.