Tandläkare till Folktandvården Borgholm

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Borgholm. Välkommen med din ansökan senast den 27 september.

Vi erbjuder

Tillsammans bedriver vi all slags allmäntandvård mot såväl barn som vuxna och vi har patienter i alla åldrar med olika behandlingsbehov. Vi arbetar i team med delegering av vissa arbetsuppgifter.
Vi har också ett nära samarbete med specialisttandvården i Kalmar för ytterligare auskultation eller vidareutveckling. Vår erfarenhet är stor, men vi är också lyhörda för ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas i arbetet.

Vi söker

Vi söker en ansvarsfull och målinriktad tandläkare med viljan och förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i team. Du kan vara nyutbildad eller erfaren inom tandläkaryrket. Är du ny tandläkare får du en erfaren handledare som stöttar dig i din nya yrkesroll. Du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider och vi är öppna för olika lösningar vad gäller sysselsättningsgrad. Vi värdesätter flexibilitet och en positiv inställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik, sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Borgholm ligger på Öland och är en populär semesterort på bra pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Här bor och arbetar du nära stränder, golfbanor och det historiska världsarvet. Folktandvården Borgholm är en modern klinik i centrala Borgholm med 8 medarbetare som nu söker förstärkning av en tandläkare.

Vi har ett nära samarbete med övriga Folktandvårdskliniker på Öland, både i det dagliga arbetet och mer långsiktigt. Vi samverkar kring verksamhetsplanering, utbildningsdagar och nätverksträffar, men även när det kommer till att ta vara på resurser och hjälpa varandra. Hos oss har du därför goda möjligheter att vidareutvecklas inom de områden du är speciellt intresserad av.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:37 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.