Tandläkare till Folktandvården Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 27 september.

Vi erbjuder

Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvården och här har du som tandläkare en viktig roll. Goda möjligheter ges att påverka din situation och utveckling. Du arbetar med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom laget med patienten i centrum. Samarbetet med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens.

Förutom grannkliniken i Vimmerby har vi ett nära samarbete med enheten för specialist- och sjukhustandvård i Västervik och tillsammans med övriga allmäntandvårdskliniker i norra länet finns en etablerad nätverkssamverkan.

Vi söker

Vi söker dig som är ansvarsfull och målmedveten och med intresse av att arbeta i lag. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och är engagerad i såväl din egen som klinikens och Folktandvårdens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård. Är du nyutexaminerad får du också en handledare så att du i lugna former kan växa in i arbetet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Hultsfred ligger i nordöstra Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. Här arbetar 16 medarbetare varav 3 är tandläkare. Nu vill vi bli fler och söker därför ytterligare en tandläkare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:40 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.