Tandhygienist till Folktandvården i Mönsterås

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandhygienist till Folktandvården i Mönsterås. Välkommen med din ansökan senast den 27 september.

Vi erbjuder

Klinikens fokus ligger på att utveckla teamtandvården och här har du som tandhygienist en viktig roll. Du arbetar med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom teamen med patienten i centrum. Samarbetet med tandläkare och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens. I din funktion ingår också att delta i arbetet med vår mobila tandvårdsutrustning samt den uppsökande verksamheten.

Du har goda möjligheter att själv påverka din utveckling och är du nyutbildad får du en handledare som hjälper dig att växa in i yrket. Vi har erfarenhet, men är också intresserade av ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas i arbetet.

Vi söker

Vi söker en ansvarsfull och målinriktad tandhygienist med viljan och förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i team. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och är engagerad i såväl din egen som klinikens och Folktandvårdens utveckling.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Mönsterås är belägen ca 4 mil norr om Kalmar. Kliniken ryms i nyrenoverade lokaler och är dessutom modernt utrustad med bl.a. digital röntgen och panoramaröntgen. Vi är 10 medarbetare, varav 2 tandhygienister, som arbetar i nära samverkan. Vi söker nu ytterligare en tandhygienist som vill vara delaktig i vår fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:41 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.