Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 20 september.

Vi erbjuder

: IVA är en allmänintensivvårdsavdelning där vi övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Vi ger vård och omsorg till alla typer av medicinska och kirurgiska patienter, till barn och till psykiatriska patienter. Enheten har åtta fysiska vårdplatser. Knutet till IVA finns en uppvakningsavdelning där det finns möjlighet att vårda 14 patienter samtidigt
Arbetet på IVA är omväxlande, från avancerad intensivvård till vård av vakna och relativt pigga patienter. Vår uppgift är att säkerställa en god kompetens, att vård och behandling ligger i framkant samt se till att modern och adekvat utrustning finns för att behandla våra patienter. Som undersköterska utgör du en i teamet kring vårt nära arbete med patienten.

På IVA arbetar ca 60 personer, fördelade på specialistutbildade anestesiologer, specialistsjuksköterskor inom intensivvård, undersköterskor samt en sekreterare. Vi arbetar med individuell schemaläggning och rotationstjänstgöring.

Vi är ett glatt och positivt gäng på vår intensivvårdsavdelning. Vi ser fram emot att få just dig som vår nya medarbetare.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:87 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-10-02 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-09-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.