Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter. Vid frånvaro täcker man upp för varandra, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden. Viss helgtjänstgöring ingår. Du får möjlighet till introduktion och stöd av erfarna kollegor.
Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna samt med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Vi söker fysioterapeuter/sjukgymnaster till Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna.
Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:17 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 180831 med möjlighet till förlängning och ev tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.