Arbetsterapeut

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling av patienter som antingen söker oss på eget initiativ eller blir remitterade från andra vårdgivare. Uppdraget är brett och som arbetsterapeut i öppen vård möter du människor i alla åldrar med funktionsproblem av olika orsaker. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, rehabassistenter, vårdadministratörer samt andra samverkanspartners på länets sjukhus, på hälsocentralerna och i kommunerna.


Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.
Som person förväntar vi oss att du är empatisk, ödmjuk och har förmågan att arbeta utifrån ett professionellt förhållningssätt. Du tycker om att tänka nytt, gillar utmaningar, växer med ansvar och vill vara delaktig i förändringsarbete. För att trivas hos oss bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:16 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-08-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.