Barnsjuksköterska / Distriktssköterska BHV

Primärvårdsförvaltningen söker Barnsjuksköterska / Distriktssköterska BHV. Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi behöver förstärkning på familjecentraler i Borgholm och söker nu Barnsjuksöterska/ Distriktssköterska.
75% tillsvidareanställning med möjlighet till ökad tjänst på annan mottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV-sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Kvalifikationer

. Specialistutbildning leg sjuksköterska i hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p eller öppen hälso- och sjukvård 75 p.
. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande.
. God samarbetsförmåga.
. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
. Körkort ett krav.

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och har god organisationsförmåga.

Tillbaka erbjuder vi dig en stimulerande tjänst med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:109 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.