Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i team sjuksköterska/undersköterska, med ett nära samarbete med läkare och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi arbetar utifrån sex veckors individuell schemaläggning. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på både avdelning och mottagning enligt tydliga, standardiserade rutiner. I arbetet ingår även ansvar för specifika verksamhetsområden inom kliniken, exempelvis assistering vid operationer, miljö eller schemaläggning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård/akutsjukvård. Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet är antal års erfarenhet av mindre betydelse. Det är dina personliga egenskaper som är viktiga. Som person vill vi att du är positiv, serviceinriktad, flexibel, engagerad, ansvarstagande och att du, liksom vi, sätter patientens bästa i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi och består av Ortopedavdelning 8 och Ortopedmottagningen. Avdelning 8 har ett vårdplatsantal som varierar under veckan och året. Antalet platser styrs av hur stor den planerade verksamheten är under perioden. Avdelningen är stängd varannan helg.

Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är därför mycket stolta över att vår klinik under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både när det gäller väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet. Våra fina resultat och omdömen gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län. Vi söker nu en kvalitetsinriktad och patientfokuserad undersköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:58 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.