Sjukgymnast/fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukgymnast/fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 5 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som har ett genuit intresse av ett spännande och utvecklande arbete, en position i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Som sjukgymnast kommer du svara för utredning, bedömning, behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I arbetet ingår även att ge handledning till nätverket. Du jobbar med gruppverksamheter som t.ex. bassäng och gymnastikgrupper mm.
Här finns gott stöd av erfarna kollegor, regelbundna yrkesträffar och ständig vidareutveckling.

Vi söker

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av habilitering är meriterande.
För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi jobbar i team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:136 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-11-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.