Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 26 november.

Vi erbjuder

Det är sjuksköterskan som ansvarar för att patienten erhåller en god psykiatrisk omvårdnad med hög standard. Du planerar och genomför arbetet tillsammans med de andra yrkesgrupperna.

Vi utgår från att du som söker vill vara med och påverka, utveckla och säkerställa den psykiatriska vården. Vi arbetar utifrån 8 veckors individuell schemaläggning, dag, kväll, natt.

Vi söker

Legitimerad Sjuksköterska
Meriterande är vidareutbildning i psykiatrisk vård.

Rekryteringsarbete sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Ta chansen, var med och utforma den nya generationens psykiatri på Sveriges framsida.
De psykiatriska verksamheterna i Kalmar är på frammarsch! Förutom att vi står inför stora möjligheter då nytt psykiatrihus planeras så har kliniken ett stort utvecklingsfokus på kvalitet i vården.
Avdelning 2, Vuxenpsykiatri Kalmar är basenhetens specialistavdelning på psykiatrisk akutsjukvård. Vi har därför en indelning där vi arbetar både på vår akutmottagning samt PIVA med 7 vårdplatser.
Här vårdas patienter som har svåra psykiatriska sjukdomar som är i behov av mycket stödfunktioner för att hantera sin vardag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:62 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.