Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 6 december.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen med barn med olika funktionsnedsättningar? Vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag och vill hjälpa våra patienter till bättre framtid. Ditt arbete är i många delar självständigt och du har ett nära utbyte med kollegor, andra yrkeskategorier och andra verksamheter.

Det tvärprofesionella arbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i detta bidrar du med den psykologiska kompetensen. Dessutom förväntas du medverka i arbetet kring verksamhetsutveckling. Du erbjuds både intern och extern handledning samt möjlighet till vidareutbildning inom verksamhetsområdet. Arbetsgivaren kan erbjuda möjlighet till specialistutbildning.
I det dagliga arbetet kommer du få stöd av dina erfarna psykologkollegor. Psykologer har tillsammans med läkare regelbundna träffar där frågor gällande bedömningar och diagnosticeringar diskuteras.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, bedömning, diagnostisering, behandling, rådgivning och stöd till barn 0-9 år samt till deras familjer och övriga nätverk. Arbete med gruppverksamhet och utbildningsinsatser ingår.

Vi söker

Du ska vara legitimerad psykolog med kunskaper inom neuropsykologi och KBT. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga.
Vi ser att du har ett genuint intresse för habiliteringens målgrupp och vi vill att du aktivt deltar i utvecklingsarbete.
Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Inom habiliteringen arbetar man i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog och även fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:151 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.