Lärare Medicinsk dokumentation och klassificering

Folkhögskolorna söker Lärare Medicinsk dokumentation och klassificering. Välkommen med din ansökan senast den 19 januari.

Vi erbjuder

Tjänsten avser framför allt undervisning i medicinsk dokumentation och klassificering på vår yrkesutbildning Medicinsk sekreterare.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av yrket. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Officepaketet samt datajournalsystemet Cosmic. Har du dessutom Kodarutbildning är det en merit.
Du är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du har initiativförmåga och kan arbeta självständigt inom givna ramar. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar kursöverskridande och i arbetslag. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:19 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.