Undersköterska Medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska Medicin. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Som undersköterska på Medicinkliniken avdelning 4/HIA är du en viktig del i vårt team. Du kommer att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Vi söker

Vi söker en undersköterska för ett vikariat under 6 månader. Vi söker dig med vård- och omsorgsutbildning (eller likvärdig) och som har erfarenhet av somatisk vård. Har du erfarenhet av hjärtsjukvård inklusive hjärtsintensivvård är det meriterande. För att trivas i rollen har du lätt för att samarbeta och ser möjligheter framför svårigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att göra en ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinavdelning 4 är en avdelning som består av en intensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en eftervårdsavdelning med 16 platser i direkt anslutning.
På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. På eftervårdsavdelningen vårdas patienterna efter HIA-tiden men även andra hjärtsjuka såsom t ex hjärtsvikt, kärlkramp, arytmipatienter som behöver övervakas med telemetri och de som genomgått coronar by pass operation samt de som genomgått klaffoperation vårdas här. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss.

Vi jobbar aktivt med att hela tiden förbättra kvaliteten inom hjärtvården på Västerviks sjukhus och har fått pris för bästa hjärtsjukvården i landet.
Vi är ett glatt gäng medarbetare här på avdelning 4/HIA som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare.
Individuell schemaläggning tillämpas.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:127 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat till och med 31/8, med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:75%, Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.