1:a linjechef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker 1:a linjechef. Välkommen med din ansökan senast den 20 februari.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder är en basenhet samlad i en länsövergripande psykiatriförvaltning. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare i förvaltningen, varav ca.220 arbetar i den södra länsdelens basenhet inom vuxenpsykiatrin. Psykiatrin i Södra Kalmar län består av öppenvårdsmottagningar, slutenvård behandlingsenheter och psykiatrisk rehabilitering. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Chefskapet innebär ansvar för slutenvårdens medicinska sekreterare, HR-assistent, cosmicsamordnare, bemanningssamordnare och slutenvårdens kurator. Du kommer ingå i Basenhetens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschefer, verksamhetschef och chefsöverläkare.

Uppdraget som administrativ chef innebär personalansvar för ca 11 medarbetare. Som administrativ chef har du ansvar och befogenheter för de medicinska sekreterarnas verksamhet, administrativa personalen, ekonomin och arbetsmiljön. Du planerar, leder organisationen med fokus på patienten, personalen och verksamheten.

I den aktuella tjänsten ingår:
- Samordningsansvar för Vuxenpsykiatri söders Heromahantering (personalverktyg), schemaläggning mm. för läkargruppen samt egna medarbetare.
- Administrera och skapa goda förutsättningar vid löneöversyn tillsammans med HR
- Produktionsplanering för medicinska sekreterare
- Vara ett administrativt stöd till verksamhetens 1a linjechefer och Verksamhetschef.
- Vara behjälplig vid introduktioner av nya medarbetare, läkare, 1a linjechefer med flera
- Vara drivande och delaktig för klinikens räkning i verksamhetssystem i eventuella länsövergripande grupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en administrativ ådra, men med en relevant bakgrund som sjuksköterska (meriterande är bakgrund inom psykiatri). För att klara av arbetet bör du ha arbetat som chef en längre tid i Landstinget i Kalmar län och vara väl bevandrad i våra verksamhetssystem. Meriterande för tjänsten är:
- genomförd chefsutbildning.
- administrativ skicklighet
- erfarenhet av Heroma, Cosmic, och förståelse för kärnverksamheten

Du ska kunna delegera uppgifter och ha en god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du främjar medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:5 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särskilt visstidsförordnande. Du erhåller en tillsvidareanställning i din grundprofession. Sysselsättningsgrad:100% heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.