1:a linjens chef Journalarkiv

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker 1:a linjens chef Journalarkiv. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Administration arbetar vi med faktura- och lönehantering, kundtjänst, teleservice och journalarkivering för landstingets stora och komplexa verksamhet. Vi ger service till medborgarna och till landstingets verksamheter. Nu söker vi en driven och ödmjuk 1:a linjens chef till journalarkivet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag kommer du att ha verksamhets-, ekonomi- och personalansvar inom Journalarkivet. Du leder mot uppsatta mål och skapar förutsättningar för utveckling, engagemang och motivation. Verksamheten har 8 medarbetare placerade i Västervik och i Kalmar. Tjänsten utgår från Kalmar men medarbetare på två orter medför resor i länet.

Du ska genom ett proaktivt ledarskap identifiera och hantera utvecklingsbehov och avvikelser. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar. Du strukturerar själv ditt angrepssätt och ansvarar för att driva dina processer framåt.

Du är som 1:a linjens chef underställd basenhetschefen och ingår i basenhetens ledningsgrupp. Du erbjuds en tillsvidareanställning i förvaltningen med tidsbegränsat chefsförordnande. Du kommer utöver chefsuppdraget även att arbeta i din grundprofession i den dagliga verksamheten, där du med din kompetens inom området utvecklar och driver verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete. Du har även arkivutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ordna och förteckna arkiv inom offentlig verksamhet. Du har en vilja och förmåga att leda och motivera dina medarbetare på ett lärande och utvecklande sätt. Du uppmuntrar delaktighet och du brinner för att arbeta med människor. Du är en lagspelare som lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt i tal och skrift.

Du är också handlingskraftig, mål- och resultatorienterad och har ett strategiskt förhållningssätt med förmåga att se helheten. Din förmåga att fatta beslut utifrån verksamhetens behov är god och du har driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar.

Till ansökan bifogar du en beskrivning av dig själv som ledare/chef och hur du ser på förbättrings- och utvecklingsarbete. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:2 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.