Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/1:a linjens chef Kundtjänst och teleservice

1:a linjens chef Kundtjänst och teleservice

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker 1:a linjens chef Kundtjänst och teleservice. Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Om oss

I Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

Vi söker en driven och ödmjuk 1:a linjens chef till vår enhet Kundtjänst och teleservice. Enheten servar bland annat med felanmälan, bokningar, beställningar och det är vi som svarar i telefon när invånarna ringer till landstinget. Vi är ofta den första kontakten många får med landstinget. I vårt arbete gäller det att ha hjärtat på rätt ställe, du vet aldrig vem som ringer, om det är någon i glädje eller någon i sorg. Verksamheten bedrivs på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att på bästa sätt tillvarata basenhetens och förvaltningens intressen genom att utveckla mål och strategier för verksamheten. Du är som 1:a linjens chef underställd basenhetschefen och ingår i basenhetens ledningsgrupp.

Du leder mot uppsatta mål och skapar förutsättningar för utveckling, engagemang och motivation.
Du har ett genuint intresse för ledarskap med fokus på att i det dagliga arbetet leda och inspirera din arbetsgrupp, som består av 23 medarbetare. Du ska genom ett proaktivt ledarskap identifiera och hantera utvecklingsbehov och avvikelser. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar. Du strukturerar själv ditt angrepssätt och ansvarar för att driva dina processer framåt. Du har personal-, verksamhets- och ekonomiansvar för Kundtjänst och Teleservice.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig ledarskapserfarenhet. Du har högskoleutbildning inom ledarskap och organisation eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av kundservice och telefoni i ledande befattning är meriterande. Vidare har du vilja och förmåga att leda och motivera dina medarbetare på ett lärande och utvecklande sätt. Arbetet ställer krav på att du som ledare har ett öppet och engagerat förhållningssätt och är en bra lagspelare som lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Genom ett professionellt förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga skapar och utvecklar du goda relationer med kunder och leverantörer. Du är handlingskraftig, mål- och resultatorienterad och har ett strategiskt förhållningssätt med förmåga att se helheten. Du har en god förmåga att fatta beslut utifrån verksamhetens behov samt driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Placeringsort är Kalmar eller Västervik. Eftersom arbetet innefattar resor i länet krävs B-körkort. Vi tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande med treårsavtal och erbjuder en grundanställning med tillsvidareanställning i förvaltningen inom lämpligt område.

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan!
Skriv gärna några extra rader om din syn på ledarskap och förbättringsarbete.

Facklig kontaktperson Vision: Britt Wimarsson 0490-861 68

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:8 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.