1:e Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker 1:e Kock. Välkommen med din ansökan senast den 15 januari.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Våra måltider är anpassade efter patientens behov och våra recept är näringsvärdesberäknade utifrån Socialstyrelsens rekommendationer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Nu söker vi en 1:e kock som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår verksamhet på Västerviks sjukhus. På Västerviks sjukhus finns café/kiosk och lunchrestaurang med ca 250-300 gäster per dag. Måltidsvärdar serverar mat till inneliggande patienter på vårdavdelningarna. För närvarande samverkar landstinget med Västerviks Kommun gällande leverans av måltider och specerier till inneliggande patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att fördela verksamhetens dagliga arbetsuppgifter, gör personalplanering och samordnar café och restaurang som finns placerade på olika platser på sjukhuset. Du är delaktig i matsedelsplanering och köper råvaror för restaurangens behov, hanterar fakturor och följer upp egenkontroll. Du är med och utvecklar vår restaurang, vårt café samt den interna cateringverksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat minst fem år som kock, du har erfarenhet av att leda inom verksamhetsområdet och god kunskap inom specialkost. Du har god datorvana och B-körkort.

Du är kreativ, engagerad och utvecklingsinriktad, du har förmågan att förmedla dina kunskaper och din passion för matlagning genom att leda och entusiasmera dina arbetskamrater. I ditt arbetssätt är du flexibel, stresstålig och ansvarskännande. Du har tilltro till andras kompetens och inger förtroende till dina arbetskamrater. Du, liksom vi, vill utvecklas och ha roligt på jobbet!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:44 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-01-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.