1:e Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker 1:e Kock. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

Landstingsservice ska alltid vara det självklara valet för landstinget i Kalmar läns verksamheter i tjänste- och servicefrågor. Vi utgår från våra kunders behov och erbjuder vår samlade kompetens så att mervärde skapas för kunden.
Utan oss stannar landstinget! Vi arbetar enligt ett certifierat ledningssystem inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöområdet (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).
Våra verksamhetsområden är Administration, Kost, Transport, Lokalvård, Centralförråd, Hjälpmedel, Tvätteri, Upphandling samt Fastigheter Bygg och Drift.

I Landstinget i Kalmar län serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat till inneliggande patienter och till gäster i våra restauranger och caféer.
Målet är politiskt förankrat och omfattar länets tre sjukhus, Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Nu söker vi en 1:e kock som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår verksamhet på Västerviks sjukhus. På Västerviks sjukhus finns café/kiosk och lunchrestaurang med ca 250-300 gäster per dag. Måltidsvärdar serverar mat till inneliggande patienter på vårdavdelningarna.
För närvarande samverkar landstinget med Västerviks Kommun gällande leverans av måltider och specerier till inneliggande patienter

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att fördela verksamhetens dagliga arbetsuppgifter och gör personalplanering. Du är delaktig i matsedelsplanering och köper råvaror för restaurangens behov, hanterar fakturor och följer upp egenkontroll. Du är med och utvecklar vår restaurang, vårt café samt den interna cateringverksamheten. I ditt arbete ingår att samordna café och restaurang som finns på olika platser på sjukhuset. Du, tillsammans med arbetskamraterna, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Du är underställd 1:a linjens chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat minst fem år som kock och du har erfarenhet av att leda inom verksamhetsområdet och god kunskap inom specialkost.
Du har god datorvana och B-körkort.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:12 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuell Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.