Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Administrativ assistent Folktandvårdens kansli

Administrativ assistent Folktandvårdens kansli

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Administrativ assistent Folktandvårdens kansli. Välkommen med din ansökan senast den 18 maj.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

På Folktandvårdens kansli i Kalmar/Västervik är vi idag ca 15 medarbetare som arbetar inom områdena ekonomi, personal, miljö, verksamhetsutveckling och kommunikation och IT. Vi arbetar med övergripande planering, strategi och utveckling inom våra respektive områden samtidigt som vi är ett stöd i operativa frågor gentemot Folktandvårdens kliniker. Vår organisation är i kontinuerlig utveckling och nu söker vi en administrativ assistent som vill vara delaktig i detta spännande arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Din tjänst kommer att bestå av två olika delar. I den ena delen arbetar du med vår abonnemangstandvård Frisktandvård och i den andra med personaladministration.

Frisktandvård är abonnemangstandvård där kunden tecknar ett avtal och betalar ett fast pris för sin tandvård. Du hanterar Frisktandvårdsavtalen där bl a autogiro, kundfakturor och registrering ingår. Du kommer använda vårt vårdadministrativa system T4 men också ekonomisystemet Raindance. I rollen ingår också att ge support till kunder och medarbetare samt vid behov utbilda våra kliniker.

Tillsammans med personalavdelningen kommer du att arbeta med löpande personaladministration, bl a inom områdena rekrytering och uppföljning. Du kommer att använda vårt personaladministrativa system Heroma. Du har också kontinuerlig kontakt med våra kliniker till exempel vad gäller uppföljning och inhämtande av information och personrelaterade uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta såväl administrativt som konsultativt. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och kundkontakter.

Som person är du lyhörd med en god servicekänsla och har förmågan att bygga upp och underhålla relationer med dina kunder, såväl internt som externt. Du har förmåga att ta egna initiativ, är ansvarstagande och lägger vikt vid kvalitet i ditt arbete. Du är också duktig på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad på Folktandvårdens kansli i Kalmar och är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att vara direkt underställd tandvårdschefen.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:27 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.