Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Administrativ assistent

Administrativ assistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Administrativ assistent. Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012 och 2014 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent kommer du att vara ett stöd till sjukhusets två HR-konsulter inom personaladministration. Arbetet innebär bland annat arkivering, hantering av elever och praktikanter, rekrytering och introduktion av semestervikarier. Även arbetsuppgifter såsom revidering av informationsmaterial och uppdatering av webbsidor kan förekomma. Samt när behov uppkommer vara behjälplig med bokning av inhyrd personal.

Kvalifikationer

Du har en administrativ utbildning, gärna med inriktning mot personaladministration. Erfarenhet från personaladministrativt och/eller arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Du är en god administratör med datorvana och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har ett gott bemötande, är serviceinriktad, ansvarsfull och initiativrik. Arbetet ställer krav på att du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:107 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.