Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Arbetsterapeut semestervikariat

Arbetsterapeut semestervikariat

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut semestervikariat. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012 och 2014 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom sluten vård. Du kommer att ingå i ett team med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, kuratorer och assistenter men även samarbeta med övrig personal på sjukhusets avdelningar. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling/träning av patienter.
Det är viktigt att du har förmågan att aktivt kunna anpassa ditt arbete utifrån patientens unika behov.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2016:7 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2016-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.