Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, läkare, rehabiliteringsassistenter, medicinska sekreterare och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar län.

Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet från att arbeta med patienter inom öppen vård. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och assistenter samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna, länets sjukhus och i kommunen. Vikariatet är förlagt inom distriktsrehabiliteringen i området Mönsterås/Högsby.

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedömma och behandla besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar.
Behandling sker både individuellt och i grupp.


Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Yrkeserfarenhet inom arbetsområdet är meriterande.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:4 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat juni tom 171231 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.