Arbetsterapeuter

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeuter. Välkommen med din ansökan senast den 22 november.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på Rehabmottagningen som finns på Länssjukhuset i Kalmar.
Två arbetsterapeuter söks till denna trevliga och glada arbetsgrupp som via teamarbete hjälper patienter med rehabilitering, framför allt inom neurologi såväl i öppen-som slutenvård. Vi är positiva till ideér och utvecklingsarbeten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta både självständigt och i tvärprofessionella team med bred kompetens och erfarenhet. Arbete med gruppverksamhet ingår. På vår arbetsplats visar vi omtanke och hänsyn, både mot våra patienter och personal.

Vi söker även arbetsterapeut till enheten för Arbetsterapi och fysioterapi på Länssjukhuset. Enheten har patienter inom slutenvård och specialiserad öppenvård. Du kommer dels att få jobba tvärproffessionellt i ett geriatriskt rådgivningsteam. I teamet ingår läkare, sjuksköterska, apotekare och medicinsk sekreterare. Du är en i teamet som bedömer patienter på länssjukhusets akutavdelning. Teamet bedömer om patienten ska till geriatrisk vårdavdelning eller om patienten mår bättre av att komma hem. Du är den i teamet som har kontakt med kommunens arbetsterapeuter för en dialog angående behov av hjälpmedel för att patienten ska känna sig trygg och säker vid hemgång. Du kommer också att arbeta inom övrig slutenvård med bedömning av patientens funktioner och förmåga att utföra dagliga aktiviteter, samt hjälpmedels utprovning, överrapporteringar till kommun m.m.

Vi söker även arbetsterapeuter inom våra verksamheter på distriktsrehabiliteringen.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår till utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss kan du som är arbetsterapeut arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten. Vi söker nu arbetsterapeuter till vår klinik, Rehab Söder.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:148 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.