Audionom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Audionom. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar idag cirka 2 200 personer.

Vi på hörselvården, Öron-, näs- och halskliniken på Länssjukhuset i Kalmar söker nu en audionom.

På kliniken är vi ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans; audiolog, öron-, näs- och halsläkare, audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vid jämförelse med övriga kliniker i Sverige som ingår i kvalitetsregistret Hörselbron är hörselvården i Kalmar den klinik som får högst resultat när det gäller tillfredställelse, information och delaktighet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara hörselrehabilitering med behovsbedömning och insatser som är av både grundläggande och utvidgad karaktär. Även diagnostiska mätningar till öronmottagningen kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad audionom som har lätt för att samarbeta med både patienter och arbetskamrater, är engagerad i sitt arbete och tycker om att ta sig an nya utmaningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval kommer att ske löpande.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:21 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid. Visstidsanställningen ska bidra till att väntetiden för utprovning av hörapparat kortas. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.