Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Avdelningschef Ortopedkliniken

Avdelningschef Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Avdelningschef Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 29 maj.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vår Vision: Det framgångsrika sjukhuset nära dig med bäst tillgänglighet, kvalitet och upplevd hälsa.

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver sedan 2004 bara planerad vård/operationer. Vi är ca 35 medarbetare. Fokus ligger på ledprotesoperationer i knä och höft. Årligen utförs ca 600 ledprotesoperationer med ett upptagningsområde från hela sydöstra regionen. Vi har bland landets bästa kvalitet och patientnöjdhet. Tillgängligheten är mycket god. Kliniken är fullbemannad.
Vi arbetar nu på att bli ännu bättre och blicken är inställd mot nya utmaningar såsom större regioner, nivåstrukturering och därmed större uppdrag.

Vår vison: Tillgänglighet och kvalitet i världsklass

Mer information om kliniken http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/sjukhus/oskarshamns-sjukhus/ortopedkliniken/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef ansvarar och leder du vårdpersonalen på avdelningen och mottagningen. Du är en självklar aktör i klinikens ledningsgrupp och driver utvecklingsfrågor i verksamheten, på sjukhuset och i landstinget. Du arbetar nära och är direkt underställd verksamhetschefen. Du kommer att vara delaktig i sjukhusets olika samverkansgrupper och utvecklingsprojekt. Det finns en stor frihet att utforma sitt uppdrag för klinikens och sjukhusets bästa.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med sjukvårdsadministrativ högskoleutbildning eller liknande. Ledarerfarenhet och/eller utbildning och/eller deltagande i Landstingets traineeprogram ses som meriterande.
Vi söker dig som har vilja och förmåga att utveckla såväl människor som verksamhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:34 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning inom din grund profession Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.