Avdelningschef Ortopedmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef Ortopedmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti.

Vi erbjuder

Du har personalansvar, arbetsmiljöansvar och ekonomiskt ansvar för mottagningspersonalen, som består av sjuksköterskor och undersköterskor, samt för klinikens medicinska sekreterare.
Vi är fullt bemannade både i sekreterargruppen och på ortopedmottagningen.
Du ska tillsammans med schemaläggare och verksamhetschef planera för ett effektivt användande av mottagningens resurser samt verka för god tillgänglighet. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för operationsplaneringen där ett nära samarbete behövs med operationsavdelningen och vårdavdelningen. Utvecklingsarbete i syfte att förbättra verksamheten är en viktig del i ditt arbete. Du ingår i klinikens ledningsgrupp.

Vi söker

Akademisk examen, med fördel inom vårdvetenskap, är ett krav. Du har erfarenhet av personalansvar och av att utveckla verksamheter. Ditt sätt att leda andra kännetecknas av närvaro, lyhördhet, tydlighet och nyfikenhet. Du känner för, och engagerar dig i, både personal och patienter. Vi ser positivt på erfarenhet av tidigare chefskap. Vi söker dig som har förmåga och intresse av att motivera och inspirera dina medarbetare och att arbeta mot en gemensam målbild.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken på Länssjukhuset i Kalmar söker ny första linjechef till mottagningen.

På ortopedkliniken arbetar ca 100 medarbetare fördelat på vårdavdelning och mottagning. Dygnet runt hanterar vi alla typer av akuta ortopediska skador och har även en stor bredd inom elektiv ortopedi. Kliniken arbetar för att upprätthålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet, alltid med patienten i centrum. Gott bemötande är en självklarhet och kvalitetsutveckling ligger högt upp på den dagliga agendan. Ortopedkliniken har ekonomi i balans och mycket goda resultat i nationella jämförelser avseende medicinska resultat och tillgänglighet.

Vi har cirka 10 000 läkarbesök årligen på ortopedmottagningen och har även en väl inarbetad sjuksköterskemottagning med ungefär 3 500 besök per år. Det finns också en operationssal där vi årligen utför 150 polikliniska operationer.

Arbetet på ortopedmottagningen kännetecknas av en positiv och engagerad personalgrupp som är patientfokuserad och som har ett bra samarbete med andra enheter på sjukhuset.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:77 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-08-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.