Avdelningschef Radiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef Radiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Radiologiska kliniken i Västervik är en komplett och välfungerande radiologisk avdelning med modern utrustning och god bemanning. Förutom basal radiologi med slätröntgen, datortomografi, MR och ultraljud bedriver vi nuklearmedicinsk verksamhet samt angiointervention i nära samarbete med kärlkirurgen. Vi har även en välfungerande mammografiverksamhet med screening och klinisk mammografi samt är länsresurs för MR-bröst.
Radiologiska kliniken har mycket goda led- och väntetider.
Till följd av stundande pensionsavgång söker vi härmed en ny avdelningschef.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef bidrar du med ett öppet, kunnigt och engagerat ledarskap. På Radiologiska kliniken har du möjlighet att påverka och driva utvecklingen.
Du har personalansvar för cirka 30 medarbetare för vilka du tar till vara kompetens, motivation och utveckling. Med uppdraget som avdelningschef följer ansvar för patientsäkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefskap och du erhåller en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet inom radiologi är meriterande. Vi vill att du som person har förmåga att skapa goda relationer, har bra samarbetsförmåga och ämnar arbeta för en god arbetsmiljö samt kan skapa en god laganda. Du ska ha förmåga att lyssna, förstå och motivera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper. Ledarskapserfarenhet är meriterande.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:3 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.