Avdelningschef Södra Ölands hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Avdelningschef Södra Ölands hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker en avdelningschef till Hälsocentralen Mörbylånga och Färjestaden. Det är ett tidsbegränsat chefskap med tillsvidareanställning inom ditt yrke. Enhetens verksamhet omfattar ca 14000 listade patienter. Du kommer att vara delaktig i en ny ledningsgrupp inom enheterna och tillsammans med verksamhetschefen och övrig personal delta i utformningen av enheternas fortsatta arbete.

Hälsocentralen erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt Landstingets riktlinjer för en Hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län.

På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och läkarsekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar. t ex diabetes, blodtryck, demens och livsstil
I verksamheten sätter vi fokus på att tillhandahålla tillgänglig, säker vård av hög kvalitet och strävar efter att stärka samarbetet med grannverksamheter inom kommun- och sjukhusvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med verksamhetschefen leda, planera, utveckla och samordna arbetet samt ansvara för schemaläggning och personalfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvart utbildning som kan kombineras chefskapet och arbete på hälsocentralen. Önskvärt med utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration samt att vi söker en person med erfarenheter inom primärvård.
Erfarenhet av chef- och ledarskap meriterande.
Speciell vikt läggs vid bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:11 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2017-04-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.