Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Avdelningschef Stensö hälsocentral

Avdelningschef Stensö hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Avdelningschef Stensö hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker en avdelningschef till Stensö Hälsocentral.
Stensö Hälsocentral ligger nära Länssjukhuset i Kalmar i moderna och trivsamma lokaler. Hälsocentralen har ca 8800 listade patienter.
Vi erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt de riktlinjer som är angivna för en hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens samt vaccinations-mottagning. Handledning av studenter förekommer för kortare och längre tidperioder inom alla yrkeskategorier.
Vi har goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö och ett gott omhändertagande av våra patienter. Vi sätter fokus på att tillhandahålla en tillgänglig, säker vård av hög kvalitet och strävar efter ett gott samarbete med grannverksamheter inom kommun- och sjukhusvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Det är ett tidsbegränsat chefskap med tillsvidareanställning inom ditt yrke. Du kommer tillsammans med verksamhetschefen att leda, planera, utveckla och samordna arbetet, vara ansvarig för arbetsmiljö-, bemannings- och personalfrågor på Hälsocentralen (50%).Övrig tid utför du arbetsuppgifter i din grundproffession såsom tex sjuksköterske- och distriktssköterskeuppgifter på en hälsocentral.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska eller annan utbildning som kan kombineras chefskapet och arbete på hälsocentralen. Det är önskvärt med utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration.
Erfarenhet av chef- och ledarskap meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:32 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.