Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Avdelningschef till Dialysen och Medicinmottagning

Avdelningschef till Dialysen och Medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef till Dialysen och Medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 6 maj.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken i Västervik

Medicinkliniken i Västervik omfattar dialysmottagning och medicinmottagning samt tre vårdavdelningar.
Vid dialysmottagningen finns 20 platser för bloddialys, läkar- och sköterskemottagning.
Vid medicinmottagningen bedrivs läkarbesök inom invärtesmedicinens subspecialiteter, kliniskt fysiologiskt laboratorium och AK-mottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för mottagningarnas arbetsmiljö. Du har personalansvar och tillsammans med dina medarbetare driver du verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Arbetsuppgifterna innebär också att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. Du kommer att ingå i medicinklinikens ledningsgrupp tillsammans med Verksamhetschefen och övriga chefer på kliniken.

Kvalifikationer

Då vi nu söker en gemensam chef för dialysen och medicinmottagningen vill vi att Du som söker är nytänkande och har en god organisatorisk förmåga. Det krävs också att Du har en bra samarbetsförmåga, är kreativ och har intresse av att driva förbättringsarbete

Vi välkomnar sökande med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Har du ledarskapsutbildning är det meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:56 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Anställningen är ett tidsbegränsat chefsförordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.